บทความที่น่าสนใจ

ระวัง!4 พฤติกรรมที่ดูเหมือนจะดี แต่อาจจะทำให้รอยยิ้มของคุณเสียหาย

การรักษาสุขภาพในช่องปากดูเหมือนจะเป็นเรื่องที่ไม่ยากนัก สิ่งที่ต้องทำก็แค่แปรงฟันและขัดฟันอย่างสม่ำเสมอ แต่อย่างไรก็ตาม มันอาจจะไม่ได้ง่ายอย่างที่คุณคิดเพราะว่ามีบางพฤติกรรมที่ช่วยทำให้สุขภาพโดยรวมของคุณดีขึ้น แต่อาจจะเป็นผลเสียกับฟันขาว ๆ ของคุณ และนี่คือสาเหตุเหล่านั้น

Beware! These 4 Seemingly Healthy Habits Can Damage Your Smile

Keeping your teeth healthy does not seem to be a very difficult task – all you have to do is brush your teeth regularly and floss often. However, things may not be as simple as you might think because some seemingly healthy habits that improve your overall health may not be good for your pearly whites.

วิธีเลือกวัสดุสำหรับที่ครอบฟันของคุณ

ถ้าทันตแพทย์ของคุณแนะนำที่ครอบฟันให้คุณ โดยปกติแล้วก็เพื่อที่จะซ่อมแซมฟันที่เสียหายหรือป้องกันไม่ให้ฟันแตก เมื่อก่อนการครอบฟันได้ผลแต่ก็ดูไม่ค่อยสวยงามนัก (ลองนึกถึงที่ครอบฟันสีทองหรือสีเงินดูสิ) แต่ด้วยวัสดุสมัยใหม่ คุณสามารถมีที่ครอบฟันที่ใช้ได้ผลและมีรูปลักษณ์ที่สวยงามเพื่อให้ดูธรรมชาติ

The Benefits of Preventative Oral Care

If you want a beautiful, healthy smile, preventative oral care is essential. Between daily oral hygiene routines at home and regular checkups with your dentist, proper preventative care can save you time, pain, and money.

When A Dental Inlay Is Your Best Option

Dental cavities are the result of gradual tooth decay. As time progresses, cavities grow in size, develop infections, and if left unabated the cavity will cause tooth loss. A common treatment for cavities is the removal of the decaying tooth matter and filling it with either an amalgam or resin compound. Yet, there is another option that can protect teeth and strengthen them.

...
...
คลินิกทันตกรรมเฉพาะทางเดนทัลเวิลด์เชียงใหม่
คลินิกทันตกรรมเฉพาะทางเดนทัลเวิลด์เชียงใหม่
คลินิกทันตกรรมเฉพาะทางเดนทัลเวิลด์เชียงใหม่

คลินิกทันตกรรมเฉพาะทางเดนทัลเวิลด์เชียงใหม่

053-449-159

Call Center

Call Center

053-449-159

คลินิกทันตกรรมเฉพาะทางเดนทัลเวิลด์เชียงใหม่